Publiserte artikler

Ny landslagstrener

Miguel Falasca som trener i Skra. Foto: eurosport.onet.pl

Det tsjekkiske volleyballforbundet har ansatt Miguel Falasca som ny trener for mennenes seniorlandslag. Miguel Ángel Falasca Fernández, som er det fulle navnet hans, overtar etter Zdenek Smejkal. Falasca født i 1973, har i første omgang en to-års kontrakt. Han er født i Argentina og har både argentinsk og spansk pass. Som opplegger for Spanias landslag ble han europamester i 2007. I årene 2008-2012 spilte han i Polen for PGE Skra Bełchatów og tok flere mesterskap med laget. Etter en mellomsesong som spiller i russiske Ural Ufa, der han blant annet fikk møte Nyborg i europacupspill, overtok han trenerjobben i Skra i 2013. Med Falasca som trener har laget vunnet både seriemesterskapet, cupen og supercupen. I øyeblikker ligger laget på andreplass i PlusLiga.

Landslagsarbeidet for Tsjekkia starter i mai når klubbsesongen i Polen er ferdig. Du kan lese artikkel hos CEV her, hos FIVB her.

Legg igjen en kommentar