Publiserte artikler

Playoff 12

Denne uken starter kvinnenes europacuper igjen. Mest prestisje er det selvsagt i Champions League, der playoff innledes for å til slutt finne fram til de tre lagene som skal spille final four 9.-10. april i tillegg til arrangørlaget Pomì Casalmaggiore. Kamparena for sluttspillet er forøvrig flyttet fra Cremona til PalaGeorge i Montichiari fordi hallen PalaRadi i Cremona ikke holdt mål. Tolv lag skal dermed kortes ned til tre, og to og to lag møtes da først til dobbeltoppgjør. En av disse kampene spilles i dag, det er Chemik Police fra Polen mot Fenerbahce Grundig Istanbul. De fem andre kampene spilles i morgen og torsdag. Du kan følge resultatene live her. Og laola1.tv streamer som vanlig alt, sjekk her.

Også de to andre kvinncupene har kamper denne uken. I CEV-cupen er de kommet til Challenge Round, i Challenge Cup til kvartfinalene, med blant annet Geir Vestbø som dommer i returoppgjøret mellom SF Paris Saint Cloud og Zarechie Odintsovo.

Mennenes cuper kommer i gang igjen neste uke.

Legg igjen en kommentar