Publiserte artikler

Volley Land

Slik ser banen ut når det spilles italiensk cupfinale

Tilbake etter tre år andre steder, skal det såkalte Volley Land arrangeres i Mediolanum Forum di Assago i Milano. Dette er en volleyballbegivenhet hvor final four for topplagene i SuperLega er hovedattraksjonen, men der det også spilles cupfinale i Serie A2. I tillegg spilles en kvinnekamp mellom Club Italia og Metalleghe Sanitars Montichiari.

Det starter i morgen, lørdag, med semifinalene i final four kl. 15:00 og 17:30, før kvinnekampen spilles kl. 20:30. Semifinalene spilles slik, og det er de fire lagene som ligger på topp på serietabellen som har kvalifisert seg til semifinale:
Kl. 15:00 DHL Modena – Sir Safety Conad Perugia
Kl. 17:30 Cucine Lube Banca Marche Civitanova – Diatec Trentino

Søndag er det følgende program:
Kl. 14:00 Finale i A2: Globo Banca Popolare del Frusinate Sora – Tonno Callipo Calabria Vibo Valentia
Kl. 17:30 Finale i SuperLega

Kampene vises på mange internasjonale kanaler, men ingen norske. RAI1 Sport viser final four for SuperLega. Kampene vil også bli streamet, men vi vet ikke om de er tillatt vist i Norge, du kan sjekke her.

Legg igjen en kommentar