Publiserte artikler

God Nyborgstart

Andrej Khanevski hadde en sterk angrepskamp mot Gentofte. Foto: Frode Andersen

Nyborg fikk en god start på det nordiske klubbmesterskapet, NEVZA Club Championship (NCC), da mesterskapet ble innledet på hjemmebane i Stemmemyrshallen i går. Motstander i første kamp var de regjerende danske mesterne Gentofte. Etter at lagene hadde kjent hverandre litt på tennene i starten, overtok Nyborg mer og mer og vant settet klart. Det neste vant Gentofte like klart etter at Nyborg begynte å slite i mottak. Men det ble bra kontroll i de to neste settene og dermed 3-1 til Nyborg. Peter Trolle Bonnesen ble av en jury kåret til beste spiller hos Gentofte, hos Nyborg ble Ørjan Siljander MVP.

I kveldens andre kamp fikk Marienlyst en heller spesiell oppladning. Stormen Tor førte til at de ikke fikk landet i Bergen som de skulle. Flyet ble i stedet omdirigert til Oslo, der de etter en del venting fikk nytt fly til Bergen. Det ble imidlertid så sen ankomst at kampstart ble utsatt en time. Det så imidlertid ikke ut til at laget var påvirket av dette, for de kjørte over motstanderne Falkenberg fra start med sterk serving, gode mottak og en god opplegger i MVP Banjamin Bell. Men i andre sett var initiavet havnet på Falkenbergs side, og med bedre mottak, fikk de brukt sine sterke midtangripere mye mer. Klar seier til Falkenberg, før Marienlyst igjen hevet spillet sitt, vant klart det tredje og slet seg til 3-1 i det fjerde. Falkenbergs MVP ble Darryl Shank.

Det er egentlig i dag mesterskapet tar fatt, for nå er det vinn eller forsvinn. Nyborg spiller semifinale mot taperen av den andre kampen, Falkenberg. Denne kampen går kl. 13:00, mens Marienlyst og Gentofte spiller kl. 15:30. Kampene streames, og du kan også se gårsdagens kamper her. Kampresultatet oppdateres også på poengliga, sjekk her. NEVZAs facebooksider har reportasjer her, lagenes hjemmesider her, for Gentofte, Marienlyst, Falkenberg og Nyborg.

Fra kvinnenes mesterskap i Engelholm i Sverige har vi ikke funnet så mye informasjon, bortsett fra at Randaberg skriver på sine sider at det ikke ble noe NM-revansje for Oslo Volley. Randaberg vant 3-0 og skal spille semifinale kl. 16:00 i dag mot Brøndby fra Danmark, se her. Det betyr at den andre semifinalen går mellom Engelholm og Oslo. Kampstart kl. 14:00. Kampene streames her.

Legg igjen en kommentar