Publiserte artikler

Mer europacup

Jonas Kvalen gjør klar til et av sine to ess mot Pärnu forrige uke. Foto: CEV

Rune Fasteland er ikke den eneste norske spilleren som fortsatt er opptatt med europacup. Jonas Kvalen spiller for det belgiske laget Prefaxis Menen. I kveld kl. 20:00 spiller de avgjørende kamp i åttendedelsfinalen i Challenge Cup mot det estiske laget Pärnu VC. Kampen spilles i Menen, og oppgjøret i Estland ble vunnet av Pärnu med 3-1. Det betyr at Menen må vinne minst 3-1 for å få et golden set og en ekstra mulighet til avansement til kvartfinalen. Som diagonalspiller er Jonas vanligvis den som plukker flest poeng for Menen, så laget er avhengig av at han er i slag i kveld om det skal blir mer europacupspill denne sesongen. Live oppdatering av kampen finner du her.

Når det gjelder Rune og laget Volley Lindemans Asse-Lennik, gikk resultatene i Champions League deres vei. De ble det 13. laget som tok seg videre til playoff. Egentlig skal tolv lag spille playoff, men siden arrangøren av final four skal være blant de kvalifiserte lagene, ble det også plass til den sjette beste toeren i tillegg til de sju puljevinnerne. Overraskelsen denne gangen var at Dynamo Moskva mistet denne plassen fordi de tapte for VfB Friedrichshafen. Moskva må dermed fortsette i CEV-cupen. Du kan lese mer her, der du også kan se hvilke andre lag som er kvalifisert.

Avgjørelsen for hvor final four skal gå, samt hvilke lag som møtes i playoff 12, faller torsdag. Favoritter til arrangementet er Resovia i Krakow hos mennene og Eczacibasi Istanbul hos kvinnene.

Lagene som skal spille playoff hos kvinnene blir funnet i dag. Du kan følge live oppdatering her. Og kampene vises på laola1.tv her.

Vi legger ellers merke til at Jan Gunnar Belsby dømmer kamp i Sveits i dag i kvinnenes Challenge Cup.

Legg igjen en kommentar