Publiserte artikler

NCC skal avgjøres

Fredag starter sluttspillet i NEVZA Club Championships (NCC). I løpet av helgen skal Skandinavias beste klubblag våren 2016 kåres. Fire lag i hver klasse deltar i sluttspillet, der kvinneklassen avgjøres i Engelholm i Sverige, mens Nyborg er vertskap i Bergen for to danske og et svensk lag hos mennene. At det ikke er tilfeldig hvilke lag som har fått plass i sluttspillet, viser det faktum at alle lagene, med ett unntak, enten er nr. 1 eller 2 i sin hjemlige serie. Unntaket er det svenske arrangørlaget, som er nr. 3, men de slo på sin side topplaget i sin siste seriekamp. Stjernen på laget, Isabella Haak, er dessuten nominert som årets nykommer på den svenske idrettsgallaen i kveld, les her.

De andre lagene som deltar i Engelholm, er det danske topplaget Brøndby, med norske Julie Heile Mikaelsen i sentral rolle, samt de to lagene som topper Mizunoligaen i Norge, Randaberg og Oslo. De to norske lagene møtes fredag. Dermed har Oslo muligheten til revansje for forrige helgs tap i NM-finalen.

Hos mennene spiller hjemmelaget mot nr. 2 i Danmark, Gentofte, i sin første kamp. Den andre kampen går mellom lederlagene i Danmark og Sverige, henholdsvis Marienlyst og Falkenberg.

Opplegget i NCC-sluttspillet er endret litt fra tidligere. Etter de to innledende kampene fredag, møter vinneren av den ene kampen taperen i den andre i en semifinale lørdag. Søndag er det så bronsefinale og finale.

Du kan lese mer hos CEV her, på det danske forbundets sider her, der du finner link til resultatene. Facebooksiden til NCC er her. Arrangørklubbenes hjemmesider er her for Engelholm, her for Nyborg. Sjekk på sidene for eventuell streaming av kampene.

 

Legg igjen en kommentar