Publiserte artikler

Mari Hole skadet

Mari i Stuttgart-utstyr. Foto: Allianz MTV Stuttgart

Den tyske toppklubben Allianz MTV Stuttgart er skadeforfulgt denne sesongen. Før jul mistet laget sin ungarske stjerne Rénata Sándor med en korsbåndskade. Som erstatter hentet de Mari Aase Hole fra nyttår. Men i en treningskamp mot Volero Zürich noen dager senere, fikk hun en skulderskade. Nå viser det seg at denne skaden er så alvorlig at hun må operere.

Stuttgart håper hun vil bli frisk nok til å fortsette med dem neste sesong. Etter 15 seriekamper ligger laget på sjetteplass. De er også med i Champions League der de i øyeblikket ligger sist i puljen uten mulighet til å gå til playoff. 28. februar skal laget spille cupfinale mot Dresdner SC.

Se artikkel hos CEV her og melding på Stuttgarts hjemmeside her og her. Maris blogg finner du her.

Legg igjen en kommentar