Publiserte artikler

Rolig periode

Disse spillerne fra NM for regionslag, skal kanskje spille mot hverandre til helgen. Foto: Tomm Hansen

Det har vært relativ liten aktivitet for lagene i de øverste divisjonene etter nyttår. Helgen 9.-10. januar var det seriekamper, men sist helg var det NM-helg, der fire elitelag var i sving, og neste helg spilles sluttspillet i NCC, da bare tre lag skal i aksjon. Så fullt kjør i eliteserien og 1. divisjon blir det ikke før første helgen i februar. Med ett unntak: Kvinnelagene til Førde og Nyborg spiller elitekamp i Sande søndag.

Men om ikke de eldste spillerne har så stor aktivitet denne helgen, er det desto mer for de yngste. I terminplanen er nemlig helgen satt av til regionsmesterskap for de yngre årsklassene. Og neste helg er det mesterskap for de videregående skolene i Stavanger, og der vil nok også noen av divisjonsspillerne delta.

Hvis du har tenkt å se hvordan det står til med kvaliteten hos de yngste, kan du sjekke hos din region hvor det spilles kamper. Sidene til de forskjellige regionene finner du her.

Legg igjen en kommentar