Publiserte artikler

Europacup igjen

Jan Kvalheims første proffklubb henger fortsatt med i europacupen. Foto: Raymond Wardenær

Etter pause på grunn av jul, nyttår og OL-kvalifisering, er alle de tre europacupene igjen klare for oppstart denne uken. Det betyr puljekamper i Champions League, der de nå skal spille den femte av seks puljekamper. Etter seks runder skal tolv lag i hver klasse videre til playoff i best av to kamper, som medfører de to beste i hver pulje i kvinneklassen, og de sju puljevinnerne og de fem beste toerne i klassen for menn.

I CEV-cupen er de kommet til første kamp i kvartfinalene, mens det i Challenge Cup er åttendedelsfinalene som står på programmet.

Vi kan der nevne at Lars Rydland i morgen er førstedommer i Challenge Cup. Han dømmer hjemmekampen til laget der Jan Kvalheim var den store stjernen på slutten av 80-tallet, Arago de Sète i Frankrike. Kampen er mot Røde Stjerne Beograd. En annen norsk dommer skal dømme en returkamp i denne cupen for kvinner. Neste onsdag er Jan Gunnar Belsby i Aesch i Sveits og dømmer hjemmelaget Sm’Aaesch Pfeffingen mot Hapoel Kfar-Saba fra Israel.

Kampene i europacupene er fordelt på dagene tirsdag, onsdag og torsdag. De fleste i Champions League og CEV-cupen, samt noen i Challenge Cup, vises på laola1.tv, sjekk her.

 

 

Legg igjen en kommentar