Publiserte artikler

Regionsmestere

Guttene til Møre og Romsdal ble norgesmestere. Foto: Ivar Balk

Plasseringskampene i NM for regionslag ble spilt i dag i Kringsjåhallen. Dette er et mesterskap for regionslag der spillerne er født i år 2000 og senere. Alle de åtte regionene har deltatt i begge klassene, i et mesterskap som ble innledet med puljekamper fredag, og der deltakerne fikk overvære seniorenes NM-finaler i går.

Mesterskapet ble avsluttet med finalene i dag, og i jenteklassen gikk Rogaland til topps etter 2-0 (25-23, 24-26) i finalen mot Agder. Bronsen gikk til Hordaland. Guttenes finale ble vunnet av Møre og Romsdal med 2-1 (25-16, 9-25, 15-11) mot Hordaland. Region Øst ble bronsevinnere.

Hele rekkefølgen:
Jenter
1. Rogaland
2. Agder
3. Hordaland
4.Trøndelag
5. Møre og Romsdal
6. Øst
7. Nord
8. Sogn og Fjordane
Gutter
1. Møre og Romsdal
2. Hordaland
3. Øst
4. Sogn og Fjordane
5. Agder
6. Rogaland
7. Trøndelag
8. Nord

Legg igjen en kommentar