Publiserte artikler

Takvam sterk i angrep

Andreas i Kielce-drakt. Foto: Effector Kielce

På FIVBs daglige oppdateringer av det som skjer rundt i verden, kan vi lese at Andreas Takvam i øyeblikket er spilleren med nest best killprosent i den polske Plusligaen, bare slått av lagkameraten i Effector Kielce, den polske landslagsspilleren Mateusz Bienek (forøvrig på drømmelaget i OL-kvalifiseringen i Berlin sist helg), les her.

Laget til Andreas gjør det ellers ikke så veldig godt, selv om de avanserte på tabellen før jul. Men i går ble det tap 1-3 mot Resovia, i en kamp der Andreas igjen gjorde det godt med 12 poeng etter 2 ess, 2 blokker og 8 angrep (67 % kill). I øyeblikket ligger laget som nr. 11 av 14 med 12 av 26 kamper spilt.

I poengstatistikken ligger ellers Andreas som nr. 23 i servetabellen med 11 ess, som nr. 37 i blokk med 16, nr. 35 med 85 angrepspoeng, og nr. 32 i totalt antall poeng med 112. Andreas er fast på laget og har spilt alle lagets kamper. De individuelle tallene fra PlusLiga finner du her.

Legg igjen en kommentar