Publiserte artikler

Semifinaler i Ankara

Nervepirrende før italiensk semifinaleplass. Foto: CEV

I kvinnenes OL-kvalifisering i Ankara ble puljespillet ferdig i går. Ingen ting var avgjort om rekkefølgen i noen av puljene før siste dag. I pulje A hadde både Tyrkia og Tyskland to seire etter sine tre kamper, med sikret semifinaleplass for Tyrkia på grunn av flere poeng, mens Tyskland måtte vente på gårsdagens resultat mellom Nederland og Kroatia før de fikk vite om det ble spill i dag også for dem. Nederland hadde imidlertid ingen problemer med å vinne 3-0, og gikk dermed til topps i puljen, også de med to seire, men med 7 poeng mot Tyrkias 6 og Tysklands 5.

I pulje B spilte alle de fire lagene i går. Russland slo først Belgia 3-0 og var dermed puljevinner med tre seire. Belgia endte med en seier og fire poeng og ville bli nr. 2 i puljen om Polen slo Italia med 3-2. Med 3-0 eller 3-1 til Polen ville Polen bli nr. 2, ved italiensk seier ville Italia ta den siste semifinaleplassen. Og det ble neglebiting for Belgia, for etter at Italia hadde tatt de to første settene, kom Polen tilbake og tok de to neste. Italia så ut til å ha fikset det ved 14-10 i det femte, men Polen reduserte til 13-14 før Italia greide å slå inn matchballen. Dermed hadde Italia to seire, Belgia en og Polen ingen.

Semifinalene i dag spilles da slik i TVF SC Baskent Sports Hall i Ankara:
Kl. 15:30 Nederland – Italia
Kl. 18:30 Russland – Tyrkia

Live oppdatering kan du følge her, eller du kan se streaming av kampene på laola1.tv her. Turneringens hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar