Publiserte artikler

Nytt fra juniorene i Polen

Norges U20-lag i Polen. Foto: Arvid Wigestrand

Arvid Wigestrand har sendt oss denne reportasjen fra Norges gutter U20s treningsleir i Polen.

Gutter U20 skal i uke 1-2016 spille sin EM kvalifisering i Sveits. Guttene startet sine siste forberedelser i Szczecin, Polen med en turnering mot tre polske lag. Det ble seier i to av tre kamper tirsdag, først ble Maraton-LNG slått 3-2 og Junior Szczecin 3-0. Det ble imidlertid tap for KS Espadon 3-0, men laget var likevel klar for finalen onsdag.

Motstander i finalen var igjen KS Espadon. Espadon var nådeløs i serve og vant igjen 3-0 (25-19, 25-20 og 25-23). Norge fikk imidlertid to kåringer med Anders B Mol som beste angriper og Martin K Olimstad som beste mottaker.

Laget fortsetter med trening torsdag og fredag, og ny kamp mot KS Espadon lørdag før hjemreise.

Legg igjen en kommentar