Publiserte artikler

Japansk cup

Toyoda Gosei med trener Kristiansson i lys blå skjorte i fremste rekke. Foto: FIVB

Det japanske cupmesterskapet, kalt Empress’ Cup for kvinnene og Emperor’s Cup for mennene, er blitt avviklet. Kvinnenes cup ble vunnet av Hisamitsu Springs. De slo NEC 3-0 (25-13, 25-21, 25-22) i finalen. Dette var Hisamitsus fjerde cupmesterskap på rad.

I mennenes finale var forrige sesong cup- og serievinner, JT Thunders, den ene finalisten. De måtte imidlertid gi tapt for et lag ledet av den svenske trenerlegende Anders Kristiansson, Toyoda Gosei. For første gang tok Toyoda cupmesterskapet med 3-1 (25-19, 25-22, 21-25, 25-21). Den store spilleren i kampen var kroaten Igor Omrcen. Han avsluttet oppgjøret med sitt 47. poeng.

Du kan lese mer hos FIVB her.

Legg igjen en kommentar