Publiserte artikler

Landslagssamlinger

Det er liten tid til å fordøye julematen for de norske landlagsspillerne. Etter som begge seniorlagene og begge juniorlagene skal spille EM-kvalifiseringskamper i 2016, brukes nyttårshelgen og dagene før og etter til treningssamlinger. Laget med gutter født 1997 og senere skal spille sine kamper alelerede 8. og 9. januar mot henholdvis Georgia og Sveits, så de er kommet lengst i sine forberedelser. De har vært samlet tidligere i høst, og i øyeblikket er de i Polen for trening og kamper, før de returner til Sand for de siste forberedelsene før avreise til Sveits.

De andre lagene har bedre tid på seg, deres kamper går senere på våren. Derfor er det bruttotropper som er samlet for å samkjøre og begynne utsondringen til det som vil danne de endelige troppene.

Mer om de forskjellige landslagene finner du på NVBFs sider her.

 

 

Legg igjen en kommentar