Publiserte artikler

Lozano overtar Iran

Raul Lozano til Iran

Etter at argentinske Julio Velasco fikk Irans herrelag opp i verdenstoppen, overtok serberen Slobodan Kovac laget da Velasco fikk tillatelse til å avslutte kontrakten med Iran og få oppfylt drømmen om å lede sitt fødelands lag.

Kovac hadde imidlertid ingen heldig hånd med laget, og etter at Iran bare ble nr. 8 i World Cup i høst, ble han løst fra kontrakten. Etter mange vurderinger besluttet det iranske forbundet å tilby en annen argentiner jobben. Tilbudet gikk til Raul Lozano, og han har nå takket ja.

Lozano har  denne sesongen trent Cerrad Czarni Radom, som i øyeblikket er nr. 3 i den polske Plusliga. Om han vil fortsette med denne jobben parallelt, vet vi ikke i øyeblikket.

Les mer hos FIVB her.

Legg igjen en kommentar