Publiserte artikler

Italienske kvartfinaler

Trentino (i hvitt) hadde små kvartfinaleproblemer med Molfetta. Foto:Trentino Volley

Kvartfinalene i den italienske cupen spilles på samme måte som i den norske. Det vil si at poengvinneren etter en borte- og en hjemmekamp går videre til semifinalen. Ved poenglikhet spilles et golden set til 15.

Men ellers er det ulikheter. Bare lag fra den øverste serien spiller i cupen. Lag nr. 1 halvveis i serien møter nr. 8, nr. 2 møter nr. 7, osv. Lagene i serie A2 har sin egen cup. Kampene i den første kvartfinalekampen, der de best rangerte lagene i serien spiller borte, ga følgende resultat (lagets serieplassering i parentes):

GI Group Monza (8) – DHL Modena (1) 2-3
Ninfa Latina (7) – Cucine Lube Banca Civitanova (2) 0-3
Exprivia Molfetta (6) – Diatec Trentino (3) 0-3
Calzedonia Verona (5) – Sir Safety Conad Perugia (4) 2-3

Returkampene spilles 14. januar, og kvartfinalevinnerne går til final four i Milano 6.-7. februar.

Legg igjen en kommentar