Publiserte artikler

Ny svensk landslagstrener

Ismo Peltoarvo. Foto: SVBF

En norgeskjenning, tidligere leder for volleyballprosjektet på Husnes, Ismo Peltoarvo, 58 år, har overtatt trenerjobben for det svenske landslaget for kvinner. Tina Celinder Nygren har trent laget de siste ti årene, og når Ismo nå overtar, er det faktisk tredje gangen han er sjef for de svenske kvinnene. Første gang han ledet dem var i perioden 1986-1991, deretter 2003-2006. Så det svenske forbundet har vært flinke når det gjelder kontinuitet på trenersiden hos kvinnene.

Ved siden av å ha vært landslagstrener, har han også flere svenske mesterskap for klubblag, bl.a. kvinnelaget til Örebro og mennene i Örkelljunga og Falkenberg. For tiden har han også ansvaret for utviklingen av nye svenske volleyballspillere i stillingen som verksamhetsledare för Riksidrottsgymnasiet og Riksträningscentrum i Falköping, det som tilsvarer det norske Toppvolleygymnaset.

Du kan lese melding fra det svenske forbundet her.

Legg igjen en kommentar