Publiserte artikler

Nebraska NCAA-mester

Nebraska Cornhuskers vant NCAA-finalen. Foto: huskers.com

University of Nebraskas kvinnelag i volleyball, populært kalt Nebraska Cornhuskers, tok sitt fjerde mesterskap i NCAA (National Collegiate Athletic Association) da de slo University of Texas 3-0 (25-23, 25-23, 25-21) foran 17.561 tilskuere på hjemmebane i Omaha lørdag.

Nebraska, med svenske Cecilia Hall på laget, har ikke vunnet NCAA-mesterskapet siden 2006, men er likevel kjent som et lag som jevnlig leverer spillere til USAs landslag. Mannen bak nettsiden VolleyVekst, Tomm Hansen, følger USAs universitetsvolleyball tett og har hentet mye inspirasjon fra Nebraskas trener John Cook. Les forhåndsomtale på VolleyVekst her, referat fra kampen hos USA Volleyball her, og på Nebraskas hjemmeside her.

Legg igjen en kommentar