Publiserte artikler

Brøndby og Marienlyst pokalmestere

Her jubler Anne Mette, nr. 6, sammen med Bergkameratene. Nå i dansk Hall of Fame. Foto: Raymond Wardenær

Julie Heile Mikaelsen fikk oppleve at laget hennes, Brøndby, tok sitt andre danske cupmesterskap på rad. Erkerival Holte ble slått 3-0 (25-17, 25-21, 25-23) i dansk volleyballs store arrangement i Frederiksberghallen. Les om kampen her.

En annen nordmann, Lars Ivar Henriksen, har i mange år vært spiller for Marienlyst. I år fikk han imidlertid ikke være på banen da laget hans vant pokalfinalen mot nykomlingen Ishøj. Resultatet ble 3-1 (25-23, 21-25, 25-17, 25-20). Med det tok Marienlyst sin åttende cuptittel. Les her.

Etter Final Four-arrangementet fulgte en Grand Galla, der blant annet årets spillere i Danmark ble utnevnt, og også de nye navnene i dansk volleyballs Hall of Fame. Årets spillere ble Ci Eshel, Aarhus, hos kvinnene, og Axel Jacobsen, UPCN San Juan i Argentina, hos mennene, les presentasjon her. Årets spillere i sanden ble Cecilie Køllner Olsen og Kristoffer Abell.

Blant de ni nye navnene i Hall of Fame merker vi oss en spiller med to norske mesterskap for Bergkameratene, Anne Mette Lykkeberg. Se alle navnene her.

I forbindelse med Final Four ble også en ny utgave av Volleyball Magasinet. Hoveddelen er forhåndsomtale av det kommende mesterskapet. Les det her.

Legg igjen en kommentar