Publiserte artikler

Travelt i europacupene

Rune (10) klar for europacup. Foto: Asse-Lennik

Denne uken er det bare lagene i kvinnenes Champions League som har spillefri. Ellers går det kamper i mennenes Champions League, samt i CEV-cupen og Challenge Cup for begge kjønn.

I Champions League spilles bare en kamp i dag, Knack Roeselare fra Belgia skal møte PGE Skra Belchatow fra Polen. Puljespillet er nå halvspilt, og i det motsatte oppgjøret mellom disse lagene vant Skra 3-0. Kampen vises som vanlig på laola1.tv og går kl. 20:30, sjekk her. De andre kampene i Champions League går i morgen og torsdag. Vår profesjonelle spiller i Champions League, Rune Fasteland, spiller mot Asseco Resovia Rseszow fra Polen torsdag kl. 20:30. Laget har fått et lokalt bryggeri til å gå inn som navnesponsor, så lagets offisielle navn er fra nå Volley Lindemans Asse-Lennik.

I CEV-cupen spilles returoppgjør i åttendedelsfinalene, i Challenge Cup er de kommet til sekstendedelsfinalene, også her er det de avgjørende kampene som skal spilles.

Legg igjen en kommentar