Publiserte artikler

Spenning i semifinalene

Sigurd Festøy slår en av sine mange baller mot Dristug. Foto: Agderposten

Bare en av de fire semifinalekampene i helgen endte 3-0. Det var det suverene lederlaget i kvinnenes Mizunoliga, Randaberg, som satte overraskelseslaget fra Tambarskjelvar på plass i Naustdalhallen med sifrene 18-25, 21-25, 14-25. Det var likevel stor stemning, og jentene på Tambarskjelvarlaget nekter å gi opp før de er overvunnet også i Randaberg. Se artikkel hos NRK Sogn og Fjordane her, på hjemmesiden til Randaberg her. Poengliga fra kampen ser du her.

Den andre semifinalen for kvinner lever fortsatt. I en kamp som bølget fram og tilbake, trakk Nyborg til slutt det lengste strået og slo Oslo Volley 3-2 (13-25, 25-23, 18-25, 26-24, 15-13), etter at Oslo hadde hatt matchball i fjerde sett. Med andre ord helt åpent før kampen i Oslo til helgen. Poengliga her.

Helt åpent er det også i den ene kampen i mennenes semifinale. I Randaberg viste hjemmelaget seg sterkest da det hele skulle avgjøres og vant 3-2 (22-25, 25-20, 25-18, 20-25, 15-7). Se reportasje i Rogalands Avis her, i Firda her, på Randabergs hjemmeside her og poengligaen her.

Heller ikke askeladdene i mennenes semifinaler, førstedivisjonslaget Dristug, fikk med seg seier i det første av de to oppgjørene mot et av topplagene i Mizunoligaen, NTNUI. I Trondheim ble studentene for sterke og vant 3-1 (26-24, 22-25, 25-23, 25-16). Sifrene viser at NTNUI-spillerne ikke skal føle seg for sikre i Åmli. Der er det ventet at laget skal ha fått inn en forsterkning i Hawaiistudenten Hendrik Mol. Se poengliga her.

Som kjent spilles semifinalene i best av to kamper. Lagene som har flest poeng etter to kamper, går til finalen. Står det likt, spilles et golden set til 15 poeng.

Legg igjen en kommentar