Publiserte artikler

Herre-VM 2018 deles

Polen vant VM på hjemmebane i 2014. Hvem tar gull i 2018? Foto: FIVB

Det internasjonale volleyballforbundet, FIVB, har besluttet at et sluttspill i verdensmesterskapet for første gang skal deles mellom to land. Den nittende utgaven av VM, VM 2018, vil dermed bli delt mellom Bulgaria og Italia. Kvinnenes sluttspill i 2018 skal gå i Japan.

Både Bulgaria og Italia er kjent med å arrangere, og begge har arrangert VM-sluttspill. Bulgaria riktig nok så langt tilbake som i 1970, da begge mesterskapene ble arrangert der, mens Italia hadde VM for kvinner i fjor og VM for menn i 2010 og 1978.

Innledningskampene vil bli spilt i begge landene, mens semifinalene og finalene skal gå i Torino i Italia. En generalprøve på samarbeidet mellom de to landene fikk vi da de delte EM-sluttspillet for menn tidligere i år.

Du kan lese meldingen hos FIVB her.

Kommentarer (3)