Publiserte artikler

Europacupdager

Legendariske Nikolaj Karpol (77 år) skal forsøke å lede Ekaterinburg til ny seier i kveld. Foto: CEV

Det er kvinnene som viser seg fram i europacupene denne uken. Med ett unntak: i mennenes Champions League spilles den utsatte kampen mellom Paris Volley og Dynamo Moskva i kveld kl. 20:00. Interesserte kan se kampen på laola1.tv her.

Også kvinnekampene i Champions League vises på laola1.tv. Kl. 15:00 spilles den eneste som avvikles i dag, Uralochka-NTMK Ekaterinburg mot RC Cannes.

Resten av dagens kamper blir spilt i kvinnenes CEV-cup, der de første åttendedelsfinalene spilles, og i Challenge Cup. Der er det sekstendedelsfinaler som gjelder. I den siste cupen har vi en norsk dommer i aksjon i morgen. Jan Gunnar Belsby er førstedommer i kampen VC Wiesbaden (GER) – Michanka Minsk (BLR).

Du finner resultatene fra Champions League her, CEV-cupen her og Challenge Cup her.

Legg igjen en kommentar