Publiserte artikler

Nyborg eneste norske sluttspillag

Ask Helland-Hansen, her i angrep mot Hvidovre, er sammen med resten av Nyborglaget klar for NCC-sluttspill. Foto: NEVZA

Som puljevinner i pulje A i Middelfart har Nyborg gått til sluttspillet i NCC (NEVZA Club Championship) som eneste norske lag i klassen for menn. Der får de følge med de to andre puljevinnerne, som ble Gentofte i pulje B i Falkenberg og Marielyst i pulje C i Tromsø. Den beste puljetoeren går også til sluttspillet, og det ble Falkenberg, etter at de tok to sett i den avgjørende kampen mot Gentofte. Dermed tok de flere poeng enn toerne i Middelfart og Tromsø, som ble henholdsvis NTNUI og Randaberg. Tromsø ble nr. 3 på hjemmebane, etter 2-3 mot Randaberg i den siste kampen, og tredjeplass ble det også til Førde i trelagspuljen i Falkenberg. Du finner alle resultatene og tabellen for toerne på NEVZAs facebooksider her.

Sluttspillet skal avvikles 29.-31. januar. Hvor det skal arrangeres er ikke avgjort. De deltakende lagene har frist til 8. desember til å søke om arrangementet. Forrige helg kvalifiserte som kjent to norske lag i kvinneklassen seg til sluttspillet, nemlig Oslo Volley og Randaberg. De to andre lagene der er Brøndby fra Danmark og Engelholm fra Sverige.

Kommentarer (1)