Publiserte artikler

World League-kalender

Frankrike vant årets World League. Foto: FIVB

FIVB har nå offentliggjort det detaljerte oppsettet for de innledende rundene i World Leagues øverste divisjon. Som kjent er opplegget for World League i 2016 endret endret på grunn av OL. Så i stedet for at de tolv lagene i divisjonen deles i tre firelagspuljer der lagene i puljen besøker hverandre og spiller to kamper, har World League nå tatt mønster fra Grand Prix.

Det medfører at de innledende rundene er unnagjort i løpet av tre helger. Fire lag samles et sted og spiller alle mot alle. Neste helg endres sammensetningen og fire lag spiller igjen alle mot alle. Når alle lag på denne måten har spilt ni kamper, går de fem beste pluss et arrangørlag til sluttspill. Hvor dette skal gå er ennå ikke bestemt.

Den første kampen i neste års World League spilles 16. juni, mens finalen går 17. juli. Den første helgen spilles det i Sydney i Australia, i Rio de Janeiro i Brasil og i Kaliningrad i Russland.

Du kan lese mer her. Hjemmesiden til World League finner du her.

Legg igjen en kommentar