Publiserte artikler

Nyborg sluttspillklar

Selv om en dag med kamper gjenstår i puljespillet i NCC, er det allerede nå klart at Nyborg har vunnet puljen og er klare for sluttspillet siste helgen i januar. Dette etter at Nyborg i dag først slo sine norske konkurrenter NTNUI 3-0, og Hvidovre deretter slo Middelfart 3-2. Så mens Nyborg etter to kamper har to seire og 6 poeng, kan ingen av de andre lagene få mer enn 5 poeng. Kampene i morgen, der NTNUI først spiller mot Hvidovre og Nyborg deretter møter Middelfart, vil derimot være avgjørende for hvem som blir nr. 2 i puljen. Og som kjent går beste puljetoer sammen med de tre puljevinnerne til sluttspillet.

I pulje B, som er en trelagspulje i Falkenberg i Sverige, tapte Førde klart med 0-3 for Gentofte fra Danmark. Førde er da blitt sist i puljen, mens Falkenberg og Gentofte i morgen gjør opp om hvem som blir nr. 1 og 2.

Det er også åpent om rekkefølgen i pulje C i Tromsø, selv om svært mye skal til om ikke Marienlyst fra Danmark skal gå til topps, etter som de har det svakeste laget, HK fra Island, i sin siste kamp. Dermed vi oppgjøret BK Tromsø-Randaberg avgjøre hvilket lag som vil ta den viktige andreplassen. Marienlyst slo i dag Tromsø 3-0, mens Randaberg vant med de samme sifrene over HK.

Du vil etter hvert finne alle resultatene på NCCs hjemmeside her.

Legg igjen en kommentar