Publiserte artikler

Mennenes NCC

I fjor slo Linköping fra Sverige Nyborg i NCC-finalen. Foto: Magnus Lilja

Etter at kvinnene avviklet sitt puljespill i NEVZA Club Championship sist helg, med to norske lag videre til januarsluttspillet, nemlig Oslo Volley og Randaberg, er turen nå kommet til mennene. Elleve lag fra fire land skal spille om de fire ledige plassene i sluttspillet. Fem av lagene er norske: Førde, NTNUI, Nyborg, Randaberg og Tromsø. Lagene er delt i tre puljer, og den ene av disse skal unnagjøres i Tromsø. I tillegg til arrangørene spiller også Randaberg der, samt Marienlyst fra Danmark og HK fra Island.

En pulje går i Falkenberg i Sverige, og der er Førde norsk representant, mens Marienlyst fra Danmark utgjør siste lag i trelagspuljen.

To norske lag drar til Middelfart i Danmark der den siste puljen spilles. Det er NTNUI og Nyborg, og puljen fylles opp med Hvidovre fra Danmark i tillegg til arrangørene.

Alle stedene spilles det kamper fredag, lørdag og søndag. Kampoppsett med resultater finner du her. Les hva det danske forbundet skriver her. NEVZAs facebookside er her.

Les her hva det europeiske forbundet skriver om turneringen.

Det blir streaming fra Middelfart i hvert fall søndag fra Dreamsports.tv, sjekk her. Falkenberg har kanal her. Om det blir streamet flere kamper, finner du ut ved å gå til arrangørenes hjemmesider, Tromsøs er her, Falkenberg har omtale og linker her, Middelfarts hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar