Publiserte artikler

Returmøter i europacupen

Kristoffer Østvik, her i angrep i hjemmekampen, ble Tromsøs toppscorer i Danmark. Foto: CEV

Denne uken er det avgjørende kamper for de norske representantene i CEV Challenge Cup. Etter at både BK Tromsø og Nyborg tapte sine hjemmekamper forrige uke mot henholdsvis Gentofte fra Danmark og Raision Loimu fra Finland, ville ikke noe annet enn borteseier 3-0 eller 3-1 være nok for å holde liv i drømmen om avansement.

For BK Tromsø er drømmen knust. De har tapt 1-3 (21-25, 12-25, 25-23, 18-25) i kveld i Kildeskovshallen i Gentofte med 250 tilskuere til stede. Tallene fra kampen viser at det er spesielt i mottak og angrep kampen er blitt tapt. Hele 14 serveess ble det på Gentofte, og Tromsø hadde en angrepsuttelling på 32 %, noe som er i minste laget på dette nivået. Se tallene fra DataVolley her.

Tromsøtrener Edgar Broks var likevel rimelig fornøyd etter kampen. Laget hadde tapt tre kamper med 0-3 siste uke, og han så flere lyspunkter i kampen, uttalte han til iTromsø, les her.

Nyborg spiller sin kamp i Raisio i morgen kl. 17:30. Live oppdatering finner du her. Stoff også på Nyborgs facebooksider her.

Legg igjen en kommentar