Publiserte artikler

Slår hverandre ut

Hordvik (nærmest) og Usken er gjenværende norske lag i Qatar Open. Foto: FIVB

De norske lagene har visst gjort det til en vane å gi andre norske lag reisepass i FIVBs sandvolleyballturnering Qatar Open. I går fortalte vi at Geir Eithun og Lars Fredrik Tvinde hadde sørget for å slå Morten Kvamsdal og Christian Sandlie Sørum så mye i puljespillet at de sistnevnte måtte pakke sammen. Det viste seg også at første runde i eliminasjonsspillet ble flyttet fra i dag til i går, og da gikk det ikke bedre i trekningen enn at Eithun-Tvinde trakk det tredje norske laget i hovedrunden, Øivind Hordvik og Bjarte Usken.

Og i en jevn kamp viste Hordvik-Usken seg sterkest og vant 2-1 (22-20, 16-21, 15-11). Med det er altså Kvamsdal-Sørum blitt nr. 25 i turneringen og Eithun-Tvinde nr. 17, mens Hordvik-Usken spiller kl. 16:00 i dag om å bli bedre enn nr. 9. Første hinderet på veien er Holler-Schröder fra Tyskland. Du finner resultatene her, og live oppdatering av kampene her.

Legg igjen en kommentar