Publiserte artikler

Kvamsdal-Sørum utslått

Ikke mer spill i Doha for Kvamsdal. Foto: FIVB

Selv om Morten Kvamsdal og Christian Sandlie Sørum vant det interne norske oppgjøret mot Geir Eithun og Lars Fredrik Tvinde med 2-0 (21-15, 21-18) i sandvolleyballturneringen Qatar Open i går, endte de likevel sist i sin pulje, mens Eithun-Tvinde ble nr. 2. Dette fordi Eithun-Tvinde slo Jefferson-Cherif fra Qatar 2-0 (21-17, 21-17) i går, mens Kvamsdal-Sørum tapte 0-2  (12-21, 16-21) for det samme laget. Og siden alle de tre lagene tapte for det fjerde, polakkene Kantor-Losiak, måtte rekkefølgen mellom de tre andre lagene som hadde vunnet hver sin kamp avgjøres på ballkvotienten i de innbyrdes oppgjørene. Og da ble Jefferson-Cherif nr. 2, Eithun-Tvinde nr. 3 og Kvamsdal-Sørum nr. 4.

Det betyr sluttspilt for Kvamsdal-Sørum, mens Eithun-Tvinde skal spille første runde i eliminasjonsspillet i morgen.

Det tredje norske laget som deltar i Doha, Øivind Hordvik og Bjarte Usken, fortsetter også med spill i morgen. Etter at de først slo Fañe-Henriquez fra Venezuela 2-0 i går og deretter tapte 0-2 for Flüggen-Böckermann fra Tyskland, har de i dag slått tyrkerne Urlu-Mermer og blitt nr. 2 i sin pulje.

Legg igjen en kommentar