Publiserte artikler

Russisk supercup

Kazan er russiske supercupvinnere. Foto: zenit-kazan.com

Zenit Kazans stjerner greide ikke å ta verdensmesterskapet for klubblag, men hjemme i Russland ble de for sterke for Belogorie Belgorod da de møttes i supercupen. Denne kampen gjaldt også som den første i den russiske toppserien, og dermed har Kazan skaffet seg et lite forsprang på de antatt hardeste konkurrentene. Belgorod er riktig nok noe svekket etter at tyskeren Georg Grozer har meldt overgang til Samsung Bluefangs i Korea, visstnok på grunn av økonomiske problemer. Men med blant andre Muserskiy, Tetyukhin og Ivovic i troppen, er de fortsatt i stand til å hamle opp med de fleste.

Belgorod hadde også muligheter i andre sett som de ledet både 22-18 og 24-22, men til slutt ble det 3-0 (25-21, 29-27, 25-15) til Kazan, med gode bidrag fra Leon med 19 poeng og 65% kill, og Mikhaylov med 5 ess blant sine 14 poeng.

Legg igjen en kommentar