Publiserte artikler

Qatar Open

Qatar er vertskap for årets siste, og sesongen 2015-2016s tredje World Tour-turnering i sandvolleyball. Turneringen er bare for menn, og selv om det er bare rundt 30 grader i Qatars hovedstad Doha, går turneringen innendørs i Qatar Beach Volleyball Academy. Fire norske lag er påmeldt og skal delta i turneringen. Øivind Hordvik og Bjarte Usken er kvalifisert til å gå direkte til hovedrunden, mens Geir Eithun-Lars Fredrik Tvinde, Morten Kvamsdal-Christian Sørum og Svein Solhaug-Daniel Bergerud er blant de trettito lagene som må gjennom to kvalifiseringsrunder for å få en av de åtte ledige plassene i hovedrunden.

Kvamsdal_sørum er første norske lag som skal i ilden. Kl. 14:00 møter de tyskerne Harms-Bergmann. Solhaug-Bergerud spiller sin første kamp kl. 16:00 mot Kufa, D.-Lenc fra Tsjekkia, mens Eithun-Tvinde åpner samtidig mot Fecteau-Boutin-Thompson fra Canada. Hovedrunden starter i morgen.

Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar