Publiserte artikler

Supercup i Brasil

Rexona er vinner av Brasils supercup. Foto: World of Volley

Brasil har avviklet sin første supercup etter mønster fra det som skjer i mange andre volleyballand, nemlig at serie- og cupmester sesongen foran innleder en ny sesong med et prestisjeoppgjør. Begge de to kampene ble relativt udramatiske. Hos mennene møttes de nybakte klubbverdensmesterne Sada Cruzeiro og Funivic/Taubaté. Dessverre var Funivic ganske svekket. Canadieren Gavin Schmitt er ennå ikke kommet til Brasil på grunn av helseproblemer, Raphael og Riad er skadet, Felipe er utmattet og Lucarelli skadet seg under oppvarmingen.

Det ble et jevnt første sett, men etter hvert kunne Sada Cruzeiro cruise inn til 3-0 (33-31, 25-14, 25-21), til tross for noe kluss i det tredje settet. Leal ble lagets toppscorer med 16 poeng, og av andre kjente spillere på laget, er landslagsspillerne William, Wallace, Éder og Isac.

Hos kvinnene gikk Brasils første supercup til Rexona-Ades. Også her ble resultatet 3-0 (25-16, 25-16, 25-22), og motstanderne var Pinheiros. De overraskende cupvinnerne Pinheiros hadde lite å stille opp mot laget som blir ledet av herrelandslagets trener Bernardinho.

Legg igjen en kommentar