Publiserte artikler

Kampoppsettet i OL-kvalifiseringen

Kampoppsettet i de to turneringene som sikrer Europa lag nr. 2 i OL innendørs i Rio de Janeiro neste år, er nå klart. Som kjent fikk Europa med et lag både i kvinnenes og mennenes klasse fra World Cup tidligere i høst, henholdsvis Serbia og Italia. Like over nyttår skal så to turneringer avvikles der de åtte høyest rankede lagene i Europa deltar. Turneringsvinnerne blir klare for OL, nr. 2 og 3 får en ny sjanse i en turnering i Japan med lag fra hele verden. Europaturneringen for kvinner skal spilles i Ankara i Tyrkia 4.-9. januar, mennenes turnering i Berlin i Tyskland 5.-10. januar.

Begge turneringene er lagt opp slik at de åtte lagene er fordelt i to puljer der alle møter alle. Nr. 1 i den ene puljen spiller så semifinale mot nr. 2 i den andre. Puljespillet går over fire dager, slik at det blir tre puljekamper pr. dag.

Du kan lese mer og se hele kampprogrammet her.

 

Legg igjen en kommentar