Publiserte artikler

Skuffende U17

Norge mot Sverige i guttenes bronsefinale. Foto: NEVZA

Det ble ingen medaljer på Norge i årets NEVZA-mesterskap i de yngre årsklassene. I U19-mesterskapet, som gikk i Ikast i Danmark i midten av oktober, endte jentene på fjerdeplass, mens guttene ikke stilte lag.

I England ble mesterskapet for spillere født 1999 og senere ferdigspilt søndag uten medaljer til de norske lagene. Mest skuffet nok jentene. Etter å ha gått helt til topps for to år siden, var årets sjetteplass blant de sju lagene som deltok, langt bak forventningene. Guttene tok seg til bronsefinale mot Sverige, men denne ble tapt 0-3 (20-25, 17-25, 19-25).

Island ble mesterskapets store positive overraskelse på jentesiden. De slo favorittene Finland i puljespillet, men i finalen ble finnene for sterke og vant 3-0. Men likevel en stor oppmuntring for islandsk volleyball.

Hos guttene ble det dansk gull etter at favorittene Finland ble satt på plass 3-0. Ingen norske havnet blant de såkalte Super 7’s, eller all star team, som andre kaller det.

Du kan lese mer om mesterskapet her. Alle resultatene finner du her. Se også facebooksidene her.

Legg igjen en kommentar