Publiserte artikler

Klart for mennenes europacuper

Etter at kvinnene startet sine kamper i Champions League og i CEV-cupen forrige uke, er det nå klart for mennene i de samme cupene. I den gjeveste, Champions League, deltar som i fjor 28 lag fordelt på 7 puljer. Etter puljespill der alle møter alle  borte og hjemme, blir det playoff fram til tre lag pluss et arrangørlag er klare for Final Four. For oss norske blir det interessant å følge en norsk spiller debutere i Champions League. Rune Fasteland og hans lag Volley Asse-Lennik spiller hjemme mot Tomis Constanta fra Romania torsdag kl. 20:30. Så spørs det om Rune blir spilleklar til kampen, han fikk tommelen av ledd i cupkamp lørdag, en kamp som ble vunnet greit, og der Rune spilte hele tiden til han ble skadet i tredje sett. CEVs hjemmeside for turneringen finner du her. Kampene vises på laola1.tv, sjekk her.

I CEV-cupen er det sekstendedelsfinaler som spilles. Ingen norske spillere er med i denne cupen. Mest interessant kanskje at taperen av kampen mellom Galatasaray Istanbul og rumenske Volei Municipal Zalau møter BK Tromsø i sekstendedelsfinalen i Challenge Cup ved avansement mot Gentofte, og taperen av oppgjøret mellom Düren og Lyon møter Nyborg, om de slår ut finske Raision Loimu neste uke og den deretter. Se ellers kommentar på det danske forbundets nettsider her. Resultatene i CEV-cupen finner du her.

Legg igjen en kommentar