Publiserte artikler

EM-kvalifisering i Norge

Ungarns stjerne Kristian Padar (i angrep) kan bli å se i Norge til våren. Foto: CEV

Etter at puljene til kvalifiseringen til seniorenes EM i 2017 og juniorene U19/U20 i 2016 var trukket, satte de forskjellige forbundenes delegater som var til stede på trekningen seg ned for å avgjøre hvem som skulle arrangere de mange puljene.

Resultatet ble at Norge skal arrangere mennenes pulje der Ungarn, Israel og England også deltar. Det blir en turnering der de fire lagene møter hverandre alle mot alle, og der vinneren går til neste runde. Kampene skal spilles over tre dager i perioden 19.-22. mai. Også toeren i puljen får en mulighet til avansement om laget er en av de to beste av tre mulige.

Dersom Norge vinner puljen, skal laget spille neste runde i Slovakia 15.-18. september og i Kroatia 22.-25. september.

De norske kvinnene skal spille sine førsterundekamper i Litauen, mens gutter U20 spiller i Sveits og jenter U19, som er gått direkte til andre runde, skal til Bulgaria.

Hele trekningen med arrangementstedene finner du her.

Legg igjen en kommentar