Publiserte artikler

Stavanger bekreftet

Det blir sandvolleyball ved Stavanger konserthus til sommeren også. Foto: CEV

Det europeiske forbundet CEV bekrefter på sine nettsider at den europeiske finalen i Continental Cup skal avvikles i Stavanger 22.-26. juni neste år. Seksten land med to lag i hver klasse, skal spille om å bli Europas representant i OL i Rio. Landene som skal delta i Stavanger kan ikke allerede ha fått med to lag til Rio via den olympiske rankingen, og de har fått plass i finalen via resultatene i de tidligere rundene i Continental Cup.

Som vi antok i går, er det bare mennene fra Norge som får denne muligheten til å spille i OL, etter som de vant en pulje i tredje runde, mens kvinnene ble slått ut i fjerde runde. Men vi skal ikke se bort fra at kvinnene kan komme inn som reserver dersom et av landene får to lag med via den olympiske rankingen.

Se ellers meldingen fra CEV her, der det blir gitt mye skryt fra CEV til Stavanger og arrangementene der.

Legg igjen en kommentar