Publiserte artikler

NEVZA U17 starter i dag

For tredje år på rad skal NEVZA-mesterskapet for spillere under 17 år avvikles i det engelske volleyballsenteret Kettering, rundt 13 mil fra London. Som kjent består NEVZA av de nordiske landene samt England, og i årets mesterskap deltar sju av åtte mulige land, bare Grønland mangler. Som vanlig må de finske lagene regnes som favoritter, men vil nok få hard kamp både fra Norge, Sverige og Danmark, spesielt. Mesterskapet innledes med puljespill i kveld, og avsluttes med finaler søndag.

De norske jentene er i pulje med Sverige, Danmark og England, og spiller sin første kamp mot Danmark kl. 21:00 i kveld. Guttene er i en trelagspulje med Finland og England, og innleder i morgen formiddag kl. 10:30 mot Finland.

De norske lagene som er tatt ut av trenerne Bonolo Ramphomane-Aandahl og Bendik Huus, finner du her (jentene) og her (guttene).

Turneringens hjemmeside er her, kampoppsettet her, og streaming av kampene finner du her.

Legg igjen en kommentar