Publiserte artikler

Beach i Göteborg

Det nye norske laget med Bjarte Usken (bak) og Øivind Hordvik skal forsøke å vinne NEVZA. Foto: FIVB

Det ble til slutt syttendeplass på Geir Eithun og Lars Fredrik Tvinde i Antalya Open etter at de tapte første runde i eliminasjonsspillet mot Koekelkoren-van Walle fra Belgia med 0-2 (13-21, 16-21). Vinnere av turneringen ble forøvrig laget som meldte skadeforfall mot Øivind Hordvik og Bjarte Usken, italienerne Ranghieri/Carambula. Men de norske er ikke ferdig med høstens sandvolleyball. Eithun-Tvinde og Hordvik-Usken, som ble nr. 25 i Tyrkia, samt Morten Kvamsdal og Christian Sørum, som ble nr. 33 etter kvalifiseringen, er klare for en ny NEVZA-turnering til helgen.

NEVZA Beach Göteborg skal spilles innendørs i Göteborg Beach Center i dagene 30. oktober-1. november. I tillegg til de tre nevnte lagene, er fire herrelag og fire kvinnelag fra Norge med i de seksten lags store foreløpige startfeltene som skal spille dobbel eliminasjonsturnering. De fire norske kvinnelagene er Janne Kongshavn-Vilde Solvoll, Lunde-Oda Ulveseth, Janne Pedersen-Sunniva Helland-Hansen og Siv Skjong-Lunde (fornavnene på to blad Lunde står ikke i startlisten).

I klassen for menn er de resterende lagene Svein Solhaug-Daniel Bergerud, Lars Retterholt-Erlend Henriksveen, Jan Erik Moen-Stian Opsahl og Ole Bastian Nordstrand-Christian Helland.

Du finner flere opplysninger hos det svenske volleyballforbundet her.

Legg igjen en kommentar