Publiserte artikler

Eithun-Tvinde til cupspill

Lars Fredrik kunne skaffe viktige poeng mot Russland. Foto: FIVB

Geir Eithun og Lars Fredrik Tvinde tok seg med et nødrop til første runde med singel eliminasjon i FIVBs sandvolleyballturnering Antalya Open. Laget tapte nemlig dagens kamp mot russerne Hudyakov-Bykanov med 0-2 (20-22, 18-21), og dermed ble disse to lagene samt tyrkerne Gögtepe V.-Giginoglu, som Eithun-Tvinde slo 2-1 i går, stående med en seier og to tap. Vinner av puljen ble Plavins-Regza fra Latvia med tre seire. Dermed måtte rekkefølgen mellom de tre avgjøres via ballkvotienten i de innbyrdes oppgjørene. Der endte tyrkerne med 94-93, de norske med 95-95 og russerne med 79-80. En eneste ball ble altså avgjørende for om Eithun-Tvinde skulle få kamper i morgen eller bli slått ut.

Like heldige var ikke Øivind Hordvik og Bjarte Usken. De fikk riktig nok notert seier i dag mot Ranghieri-Carambula fra Italia. Men det skjedde uten kamp fordi italienerne meldte skadeforfall. Og siden det andre laget med bare en seier hadde slått de norske, ble det fjerdeplass i puljen på Hordvik-Usken og ferdigspilt.

Oppsettet for morgendagens eliminasjonsspill er ikke klart i skrivende stund, men du vil finne det her.

Legg igjen en kommentar