Publiserte artikler

To i hovedrunden

Eithun i servemottak. Foto: FIVB

Morten Kvamsdal og Christian Sandlie Sørum vant sin første kvalifiseringskamp i FIVB-turneringen Antalya Open. Men selv om det så lovende ut etter første sett i kampen som ville gitt dem plass i hovedrunden, måtte de gi tapt etter to jevne sett mot Olson-Lorenz fra USA med 1-2 (21-12, 19-21, 13-15). Det gikk bedre for det andre norske laget i kvalifiseringen, Geir Eithun og Lars Fredrik Tvinde. I den andre kampen vant de 2-1 (10-21, 21-17, 15-9) mot Ha Likejiang-Bao J. fra Kina, og dermed slår de følge med allerede hovedrundeklare Øivind Hordvik og Bjarte Usken.

I hovedrunden er puljespillet i gang, og i skrivende stund spiller Hordvik-Usken mot Pedlow-O’Gorman fra Canada, kampstart kl. 8:00. Eithun-Tvinde møter tyrkerne Gögtepe V.-Giginoglu kl. 9:00. Kl. 12:00 spiller Hordvik-Usken mot Babichev-Kuleshov fra Kasakhstan, mens Plavins-Regza er motstanderne til Eithun-Tvinde samme tid.

Du finner resultatene her.

Legg igjen en kommentar