Publiserte artikler

Antalya Open

Teknisk møte i Antalya med David Cox nr. 2 fra venstre. Foto: FIVB

Vi er nå inne i en ny sesong med sandvolleyball. FIVB har endret sesongen fra å følge kalenderåret til å starte sandvolleyballsesongen om høsten og la den gå et år framover. Så sandvolleyballsesongen 2015-2016 tok egentlig til med turneringen i Puerto Vallarta i Mexico tidligere i oktober. Sesongens andre turnering, Antalya Open, startet dermed i går med kvalifisering i kvinneklassen. Ingen norske lag deltar i kvinneklassen, men tre lag er med hos mennene. To av disse, Geir Eithun-Lars Fredrik Tvinde og Morten Kvamsdal-Christian Sandlie Sørum, spiller kvalifisering i dag, mens Øivind Hordvik og Bjarte Usken har fått plass i hovedrunden. David Cox er dessuten FIVBs dommerdelegat.

Første kamp av de to som må vinnes for å gå til hovedrunden er kl. 8:40 for Kvamsdal-Sørum. Da møter de Métral-Zandbergen fra Sveits. Eithun-Tvinde spiller kl. 9:30. Da er tyskerne Schneider-Betzien motstandere. Begge lagene de norske skal møte er seedet lavt, så det er godt håp om avansement til andre runde, som vil bli spilt kl. 12:30 og 13:30. Du finner resultatene her.

FIVB har ellers gått ut med en foreløpig kalender for 2015-2016. Den endelige vil være klar i slutten av oktober, men vi merker oss at Stavanger ikke er med. Kalenderen ser du her.

Legg igjen en kommentar