Publiserte artikler

Ny president i CEV

Norges volleyballpresident Stein-Gunnar Bondevik gratulerer CEVs nyvalgte. Foto: CEV

Etter at Andrė Meyer fra Luxembourg har vært president for det europeiske volleyballforbundet, CEV, siden 2001, valgte kongressen i forbindelse med det pågående europamesterskapet for menn i Sofia i Bulgaria en ny leder for de neste fire årene. Femtitre av femtifem europeiske forbund deltok i valget, de to siste hadde gitt fullmakter, og disse valgte Aleksandar Boričić fra Serbia til ny president.

Boričić er 67 år og har i tillegg til 103 landskamper for Jugoslavia også vært volleyballpresident i flere av de tidligere jugoslaviske statene, i øyeblikket er han volleyballpresident i Serbia. Han har også hatt flere styreverv i CEV og FIVB. Du kan lese mer her. Du kan lese mer om de andre valgene her.

Legg igjen en kommentar