Publiserte artikler

Argentina til OL

Argentina til OL i 2016. Foto: FIVB

Argentinas menn vant den kontinentale kvalifiseringsturneringen til OL for Sør-Amerika og kan dermed belage seg på tur til Rio neste år. Etter som Brasil som OL-arrangør allerede er kvalifisert til deltakelse, var det ventet at kampen om Sør-Amerikas plass ville stå mellom Argentina og Venezuela. Og det ble også kampen mellom disse to landene som ble avgjørende. Selv om de fleste av de 5.000 tilskuerne i Caracas i Venezuela holdt med hjemmelaget, var det Argentina som vant den jevne kampen 3-2 (25-12, 22-25, 25-12, 25-27, 15-12).

Venezuela vil få en ny mulighet til å kvalifisere seg til OL via Asia-kvalifiseringen, mens treeren Chile også får en mulighet i en interkontinental turnering. Fireren og det siste laget i turneringen, Colombia, får derimot ikke flere muligheter denne gangen.

Du kan lese mer hos FIVB her, der du også finner spillerutmerkelsene.

Legg igjen en kommentar