Publiserte artikler

Ferdig puljespill i EM

Lagene som deltar i mennenes EM-sluttspill i Bulgaria og Italia, har nå spilt sine tre puljekamper. Noe som betyr at lagene som ble nr. 4 i puljene må reise hjem, mens puljevinnerne går direkte til kvartfinale. Nr. 2 i en pulje skal så spille playoff om kvartfinaleplass mrd nr. 3 i en annen. Playoffkampene spilles i morgen.

De fire lagene som er ferdig med sin innsats i dette EM er Tsjekkia, Kroatia, Hviterussland og Slovakia. Bulgaria, Frankrike, Polen og Russland vant hver sine puljer og har dermed fridag i morgen, da følgende kamper spilles:
I Sofia
Kl. 16:30 Nederland-Slovenia
Kl. 19:30 Belgia-Tyskland
I Busto Arsizio
Kl. 17:30 Serbia-Estland
Kl. 20:30 Italia-Finland

Det var hard kamp om å bli først både i Bulgarias og Frankrikes pulje. Frankrike lå under 0-2 mot Italia, men greide å snu til seier i den siste puljekampen, og Bulgaria måtte også ha fem sett for å slå Nederland og dermed toppe sin pulje. Det var forøvrig tilløp til krangel i denne puljen, da Nederlands trener mente Tyskland tapte mot dem med vilje for å få antatt letteste kvartfinalemotstander, nemlig Bulgaria, om da Tyskland skulle greie å slå Belgia i playoff. Om Nederland slår Slovenia i playoff, får de Polen i kvartfinalen.

Du finner alle resultatene her, se også mesterskapets side her.

Ellers ser det ut til at kampene i EM på laola1.tv ikke tillates vist i Norge.

Legg igjen en kommentar