Publiserte artikler

Ferdigspilt i Mexico

Victoria Faye Kjølberg. Foto: FIVB

Dessverre ble laget som var seedet sist i Puerto Vallarta Open, arrangørlandets Rios-Santoyo, for sterke for Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg i den siste puljekampen. Det åpnet bra med greie 21-15 i første sett, men etter at mexicanerne tok det jevne andresettet 24-22, slet de norske i motbakke og måtte se videre spill i turneringen gå fløyten med 11-15.

Dermed er alle de norske lagene ute av Puerto Vallarta Open og må se fram til kamper i de to siste NEVZA-turneringene i Sverige og England, og for Hordvik-Uskens del, tur til Tyrkia der Antalya Open avvikles 20.-25. oktober. I den turneringen er de to norske toppseedet i kvalifiseringen med godt håp om å bli forfremmet til hovedturneringen.

Legg igjen en kommentar