Publiserte artikler

Tung dag i Mexico

Walkenhorst i angrep mot Janne. Foto: FIVB

Det ville seg ikke for Øivind Hordvik og Bjarte Usken da de møtte sveitserne Breer-Haussener til siste puljekamp i går. Kampen ble jevn, men sveitserne vant 2 ganger 21-19. Og etter som de andre sveitserne i puljen, Beeler-Strasser, slo Gibb-Patterson fra USA, hanvnet Hordvik-Usken sist i puljen på grunn av tapt innbyrdes oppgjør, mens laget de slo i forgårs vant puljen. Så da blir det ikke eliminasjonsspill i dag for de to norske. Resultatene er her.

Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg har fortsatt mulighet til å gå til eliminasjonsspillet selv om de tapte begge kampene sine i går. Først vant Summer-Carico fra USA 2-0 (23-21, 21-13), før de tyske favorittene Ludwig-Walkenhorst vant enkelt 2-0 (21-10, 21-9). Men med seier i dag kl. 15:50 over Rios-Santoyo fra Mexico, vil Kongshavn-Kjølberg være klare for eliminasjonsspill senere i dag. Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar