Publiserte artikler

Godkjent start

Bjarte Usken i forsvar. Foto: FIVB

Ikke uventet fikk Øivind Hordvik og Bjarte Usken det tøft mot Gibbs-Patterson i den første puljekampen i Puerto Vallarta Open i går. Men det andreseedete laget fra USA måtte jobbe for å vinne 2-0 (21-19, 21-18). I dagens andre kamp fortsatte de to norske å spille godt og slo det antatt beste sveitsiske laget i puljen, Beeler-Strasser, 2-0 (21-15, 21-19). Med seier mot de andre sveitserne, Breer-Haussener, i kveld kl. 19:10, er Hordvik-Usken garantert spill i eliminasjonsdelen. Resultatene er her.

I kvinneklassen er trekningen klar. Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg møter Summer-Carico fra USA i første puljekamp kl. 15:50 i dag. Kl. 22:30 venter de toppseedete tyskerne Ludwig-Walkenhorst, før puljespillet blir avsluttet i morgen mot Rios-Santoyo fra Mexico. Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar